Services

Afhalen

 Het Warenhuis haalt goederen die u aan ons wilt doneren gratis bij u thuis op.
U maakt daarvoor telefonisch een afspraak (079-3690019 of stuurt een mail naar sbkn@hotmail.nl .

Na ontvangst van de mail wordt u zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak te maken.

Voor het ophalen van goederen gelden enkele spelregels:

 1. De goederen dienen op de begane grond te staan, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen in te vervoeren.
 2. De elektrische apparaten hoeven niet perse herbruikbaar te zijn.
 3. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
 4. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 10.00 en 13.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 16.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
 5. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
 6. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.
 7. Wij nemen niet altijd alles mee meubels dienen aan onze voorwaarden te voldoen ook de stijl is bepalend. Banken en stoelen moeten schoon zijn, niet verkleurd zijn en geen huisdieren schade hebben.   Mee nemen is ter beoordeling van de chauffeur.

Voor het afhalen van u spullen 

snel en zekerheid dat het allemaal mee genomen word, whatsapp u foto door

0647002355

Bezorgen

Wanneer u grote artikelen bij het Warenhuis heeft gekocht kunt u deze, tegen betaling thuis laten bezorgen.      Aan deze bezorgservice zijn enkele voorwaarden verbonden:

 1. De artikelen kunnen alleen op de begane grond worden bezorgd, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen te vervoeren wij plaatsen niet in huis wij bezorgen tot de voordeur.
 2. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 10.00 en 13.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 16.00 uur). Dit dagdeel moet er iemand thuis aanwezig zijn.
 3. Wanneer er niemand thuis is op het afgesproken moment en u loopt onze bezorgers mis, dan moet u een nieuwe afspraak maken en opnieuw de bezorgkosten betalen.
 4. Voor onze bezorgservice zijn bepaalde bedragen vastgesteld. Deze bedragen zijn ongeacht de grootte van de te bezorgen artikelen.

Zelf aanleveren

Natuurlijk kunt u de goederen ook zelf  bij ons afgeven.

Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:30 uur en op zaterdag van 9:30 tot 16:30 uur.
Waar dienen de goederen aan te voldoen:
⦁ de goederen moeten in redelijk goede staat verkeren.

⦁ de goederen moeten (functioneel) en compleet zijn.
⦁ de goederen moeten door ons schoon te maken zijn.
⦁ de goederen moeten redelijk eenvoudig te repareren zijn.
⦁ Waar kunnen wij echt niets mee doen:
Echt afval kunnen wij helaas niet aannemen daar wij ook kosten moeten maken om dat af te voeren. Hiervoor kunt u binnen de gemeente Zoetermeer terecht bij de afvalservice. Bel of geef ze af bij het milieustation.